СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE RUSSIAN FEDERATION


Chairman: IVAN STOILKOVIK

Members: SLAVE GOSHEV
                    VASKO MICEVSKI
                    SVETLANA KARAPETROVA
                    MENDE DINEVSKI
                    ANA PAVLOVSKA-DANEVA
                    MARJANCHO NIKOLOV

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.