СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE REPUBLIC OF MALTA AND THE REPUBLIC OF CYPRUS


Chairman: NADICA TANCHEVA-TULIEVA

Members: ANA LASHKOSKA
                    DRAGAN CUKLEV
                    DIVNA JOVKOVSKA-EFTIMOVSKA
                    SONJA MIRAKOVSKA
                    IVON VELICHKOVSKI
                    NEDZATI JAKUPI

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.