СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE SWISS CONFEDERATION


Chairman: NATASHA SAVOVA-SALKOVSKA

Members: MIHAILO DZOLONGA
                    VELE GJORGJIEVSKI
                    JORDAN PACHKOV
                    RISTO MANCEV
                    DESIRA IMERI
                    MERAL UZEIRI-FERATI
                    PANCHE ORCEV

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.