СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE BOSNIA AND HERZEGOVINA


Chairman: AVDIJA PEPIK

Members
: CENA MATEVSKA-DUZA
                    BLAGORODNA DULIK 
                    RAFET MUMINOVIK
                    MEVMED XHEMAJLOSKI
                    MITRE VELJANOSKI
                    SAFET BISHEVAC

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.