СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE REPUBLIC OF MONGOLIA


Chairman: NEXHATI JAKUPI

Members: DARKO DIMITRIESKI
                    TRAJCO DIMKOV 
                    HRISTINA RUNCHEVA 
                    FLAMURE DEMIRI-KRECI
                    SAMKA IBRAIMOSKI
                    MEVMED XHEMAJLOSKI

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.