СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENTS OF THE LATIN AMERICA COUNTRIES AND CARIBBEAN ISLANDS


Chairman: VASKO PASHOVSKI

Members: ELENA PAVLOVA
                    SUZANA ANOVA
                    RAFET MUMINOVIK
                    CVETANKA IVANOVA
                    SONJA MIRAKOVSKA
                    SAMKA IBRAIMOVSKI

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.