СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE REPUBLIC OF INDONESIA


Chairman: NADA STANCHEVSKA

Members: MILORAD DODEVSKI
                    LILJANA KUZMANOVSKA
                    REXHAIL ISMAILI
                    SVETLANA MAZGALOSKA-VUCHETIK
                    SAVE MARACHKOV
                    MEVMED DZEMAJLOSKI

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.