СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE STATE OF ISRAEL


Chairman: PAVLE TRAJANOV

Members: ALEKSANDAR SPASENOVSKI
                    ILIJA DIMOVSKI
                    SILVANA BONEVA
                    IGOR IVANOVSKI
                    CVETANKA IVANOVA
                    LILJANA POPOVSKA
                    GORAN MISOVSKI

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.