СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE REPUBLIC OF CROATIA


Chairman: FIJAT CANOSKI

Members: BLAGORODNA DULIK
                    KENAN HASIPI
                    ALEKSANDAR NIKOLOSKI 
                    MARIJA RASHKOVSKA
                    NEDIM RAMIZI
                    GAZMEND ALIJI
                    VESNA BENDEVSKA

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.