СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE REPUBLIC OF ROMANIA


Chairman: GJORGJI KODZABASIEV

Members: SLAVE GOSHEV 
                    HRISTINA RUNCHEVA
                    SAMKA IBRAIMOVSKI
                    STOJKO PAUNOVSKI
                    MARINELA MARICHIKJ-TUSHEVA
                    MIHAILO DZOLONGA

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.