СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY


Chairman: ANTONIO MILOSHOSKI

Members: ILIJA KITANOSKI
                    RISTO MANCHEV
                    NEXHATI JAKUPI
                    BEKIM FAZLIU
                    SAFET BISHEVAC
                    GORAN SUGARESKI

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.