СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE REPUBLIC OF POLAND


Chairman: STANKA ANASTASOVA

Members: SVETLANA JAKIMOVSKA
                    LILJANA POPOVSKA 
                    ALEKSANDAR SPASENOVSKI
                    NEDIM RAMIZI
                    STOJKO PAUNOVSKI
                    SVETLANA MAZGALOSKA-VUCHETIK

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.