СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN


Chairman: HAJRULA MISINI

Members: VELE GJORGJIEVSKI
                    VASKO PASHOVSKI
                    TONI TRAJANOVSKI
                    DIVNA JOVKOVSKA-EFTIMOVSKA
                    ERDOGAN SARACH
                    REXHAIL ISMAILI

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.