СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE REPUBLIC OF HUNGARY


Chairman: MARJANCHO NIKOLOV

Members: MALISHA STANKOVIK
                    MIHAILO DZOLONGA
                    KOSANA NIKOLIK-MAZNEVA
                    REXHAIL ISMAILI
                    BORCHE STAVROV
                    TANJA TOMIK

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.