СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE REPUBLIC OF FINLAND


Chairman: SVETLANA JAKIMOVSKA

Members: DARKO DIMITRIESKI
                    NADA CIPUSEVA
                    DESIRA IMERI
                    BORCE STAVROV
                    MITRE VELJANOSKI
                    BILJANA KAZANDZISKA
                    NIKOLCE ACEVSKI

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.