СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE GRAND DUCHY OF LUXEMBOURG


Chairman: MILE PACHEMSKI

Members: SUZANA ANOVA 
                    PANCHE DAMESKI
                    IRFAN DEARI
                    SVETLANA MAZGALOSKA-VUCHETIK
                    BLAGOJA STOJANOVSKI
                    DRAGISHA MILETIK

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.