СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF PEOPLE’S REPUBLIC OF CHINA


Chairman: SILVANA BONEVA

Members: NADA STANCHEVSKA
                    PAVLE TRAJANOV
                    RAFET MUMINOVIK
                    IGOR IVANOVSKI
                    OLIVER SPASOVSKI
                    MENDE DINEVSKI

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.