СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF ITALY


Chairman: VLADANKA AVIROVIK

Members: RISTO MANCHEV
                    VLADIMIR GJORCHEV
                    LILJANA ZATUROSKA
                    IRFAN DEARI
                    ORHAN IBRAIMI
                    ANDREJ PETROV
                    GORAN MINCHEV

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.