СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE KINGDOM OF BELGIUM


Chairman: XHEVAT ADEMI

Members: TONI TRAJANOVSKI
                    AVDIJA PEPIK
                    CENA MATEVSKA-DUZA
                    IMER ALIU
                    BILJANA KAZANDZISKA
                    MILE ANDONOV

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.