СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE REPUBLIC OF ALBANIA


Chairman: ORHAN IBRAIMI

Members
: AVDIJA PEPIK
                    BORISLAV STOJMENOV
                    GJORGJI KODZABASIEV
                    ERMIRA MEHMETI
                    DIVNA JOVKOVSKA-EFTIMOVSKA
                    MITRE VELJANOVSKI
                    FLAMURE DEMIRI-KRECI

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.