СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


PARLIAMENTARY GROUP OF THE ASSEMBLY OF THE REPUBLIC OF MACEDONIA FOR COOPERATION WITH THE PARLIAMENT OF THE REPUBLIC OF AUSTRIA


Chairman: MENDE DINEVSKI

 Members: LILJANA KUZMANOVSKA 
                     ANA LASHKOSKA 
                     BETI KUZMANOVSKA
                     JULIETA MARKU
                     BEKIM KJOKU
                     JANI MAKRADULI

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.