СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Groupe d’amitié de l’Assemblée de la République de Macédoine avec le Parlement d’Italie

Présidente: VLADANKA AVIROVIK

   Membres: RISTO MANCHEV 
                       VLADIMIR GJORCEV 
                       LILJANA ZATUROSKA 
                       IRFAN DEARI 
                       ORHAN IBRAIMI 
                       ANDREJ PETROV 
                       GORAN MINCHEV

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.