СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Groupe d’amitié de l’Assemblée de la République de Macédoine avec le Parlement du Canada

Président: IGOR IVANOVSKI

Membres: ALEKSANDAR NIKOLOSKI
                    PAVLE SAZDOV 
                    VASKO MICEVSKI 
                    VJOLCA MEHMETI-NUREDINI 
                    IMER ALIU 
                    SVETLANA MAZGALOSKA-VUCHETIK

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.