ЗАКОНОДАВНО-ПРАВНА КОМИСИЈА, 4.3.2014...Вторник, 4 март 2014 година, 11.00 часот, Сала 4

ЗАКОНОДАВНО-ПРАВНА КОМИСИЈА

Прочитај повеќе

КОМИСИЈА ЗА ТРАНСПОРТ, 4.3.2014...Вторник, 4 март 2014 година, 10.00 часот, Сала „Борис Трајковски“

КОМИСИЈА ЗА ТРАНСПОРТ, ВРСКИ И ЕКОЛОГИЈА

Прочитај повеќе

ОСУМДЕСЕТ И ЧЕТВРТА СЕДНИЦА, 4.3.2014...Вторник, 4 март 2014 година, 12.00 часот, Сала 1

ОСУМДЕСЕТ И ЧЕТВРТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 3.2.2014 год.) (седмо продолжение)

Прочитај повеќе

87 седница на СРМ 5.2.14...Среда, 5 март 2014 година, 12.00 часот, Сала 1

Осумдесет и седма седница на Собранието на Република Македонија

Прочитај повеќе

ОСУМДЕСЕТ И ШЕСТА СЕДНИЦА, 28.2.2014...Петок, 28 февруари 2014 година, 15.00 часот, Сала 1

ОСУМДЕСЕТ И ШЕСТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 26.2.2014 год.) (прво продолжение)

Прочитај повеќе

ОСУМДЕСЕТ И ПЕТТА СЕДНИЦА, 28.2.2014...По завршување на 84. седница продолжува

ОСУМДЕСЕТ И ПЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 19.2.2014 год.) (седмо продолжение)

Прочитај повеќе

ОСУМДЕСЕТ И ЧЕТВРТА СЕДНИЦА, 28.2.2014...Петок, 28 февруари 2014 година, 11.00 часот, Сала 1

ОСУМДЕСЕТ И ЧЕТВРТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 3.2.2014 год.) (шесто продолжение)

Прочитај повеќе

ОСУМДЕСЕТ И ЧЕТВРТА СЕДНИЦА, 27.2.2014...Четврток, 27 февруари 2014 година, 15.00 часот, Сала 1

ОСУМДЕСЕТ И ЧЕТВРТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 3.2.2014 год.) (петто продолжение)

Прочитај повеќе

ОСУМДЕСЕТ И ПЕТТА СЕДНИЦА, 27.2.2014...Четврток, 27 февруари 2014 година, 11.00 часот, Сала 1

ОСУМДЕСЕТ И ПЕТТА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(започната на 19.2.2014 год.) (шестo продолжение)

Прочитај повеќе

ЗАКОНОДАВНО-ПРАВНА КОМИСИЈА, 27.2.2014...Четврток, 27 февруари 2014 година, 15.00 часот, Сала „Борис Трајковски“

ЗАКОНОДАВНО-ПРАВНА КОМИСИЈА

Прочитај повеќе
123...17                  
Click