Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

ДЕЛЕГАЦИЈА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ПАРЛАМЕНТАРНИОТ КОМИТЕТ ЗА СТАБИЛИЗАЦИЈА И АСОЦИЈАЦИЈА (МЕШОВИТ ПАРЛАМЕНТАРЕН КОМИТЕТ ЕУ - РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА)


 ДНЕВЕН РЕД

од Петнаесеттиот состанок (19-20 септември 2018 година, Скопје, Република Македонија)  

 документ

ЗАЕДНИЧКА ИЗЈАВА 

од Петнаесеттиот состанок (19-20 септември 2018 година, Скопје, Република Македонија)  

 документ

ЗАПИСНИК 

од Петнаесеттиот состанок (19-20 септември 2018 година, Скопје, Република Македонија) 

документ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.