Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

ДЕЛЕГАЦИЈА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ПАРЛАМЕНТАРНИОТ КОМИТЕТ ЗА СТАБИЛИЗАЦИЈА И АСОЦИЈАЦИЈА (МЕШОВИТ ПАРЛАМЕНТАРЕН КОМИТЕТ ЕУ - РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА)


ДНЕВЕН РЕД

од Шеснаесеттиот состанок (27-28 март 2019 година, Стразбур, Француската Република)   

 документ


ЗАЕДНИЧКА ИЗЈАВА 

од Шеснаесеттиот состанок (27-28 март 2019 година, Стразбур, Француската Република)   

 документ


ЗАПИСНИК 

од Шеснаесеттиот состанок (27-28 март 2019 година, Стразбур, Француската Република)  

 документ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.