Собраниско раководство

Четврток, 30 декември 2021

НОВОГОДИШНА ЧЕСТИТКА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, упати честитка до граѓаните на земјава за Новата 2022 година.


 Видео

Click