Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

ДЕЛЕГАЦИЈА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО ПАРЛАМЕНТАРНИОТ КОМИТЕТ ЗА СТАБИЛИЗАЦИЈА И АСОЦИЈАЦИЈА (МЕШОВИТ ПАРЛАМЕНТАРЕН КОМИТЕТ ЕУ - РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА)


ДНЕВЕН РЕД

од Осумнаесеттиот состанок (25 март 2021 година, виртуелно) 

 документ


ЗАЕДНИЧКА ИЗЈАВА 

на ко-претседавачите по Осуманесеттиот состанок (25 март 2021 година, виртуелно) 

  документ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.