Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Grupi i deputetëve i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e vendeve nga Lindja e Afërt dhe Gjiri Arabik

 

Kryetar:  Husni Ismaili
anëtarë:  1. Zllatko Penkov
2. Zoranço Jovançev
3. Stojan Millanov
4. Monika Zajkova
5. Darko Kaevski 
6. Sonja Mihailovska
7.  Bedri Fazli
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.