Стенограми


 081 седница  26-11-2009

СТЕНОГРАФСКИ БЕЛЕШКИ од Осумдесет  и првата   седница на Собранието на Република Македонија, одржана на 26 ноември 2009 година .Седницата се одржа во Собранието на Република Македонија, сала 1, со почеток

  Документ   212KB - 30.11.2009

 

080 седница  16-11-2009

СТЕНОГРАФСКИ БЕЛЕШКИ од Осумдесетата  седница на Собранието на Република Македонија, одржана на 16 ноември 2009 година .Седницата се одржа во Собранието на Република Македонија, сала 1, со почеток

  Документ   194 KB - 17.11.2009

077 седница  05-11-2009

СТЕНОГРАФСКИ БЕЛЕШКИ од Седумдесет и седмата  седница на Собранието на Република Македонија, одржана на 5 ноември 2009 година .Седницата се одржа во Собранието на Република Македонија, сала 1, со почеток

  Документ   292 KB - 6.11.2009

078 седница  трето продолжение   02-11-2009

СТЕНОГРАФСКИ БЕЛЕШКИ од Третото  продолжение на седумдесет и осмата  седница на Собранието на Република Македонија, одржана на 2 ноември 2009 година .Седницата се одржа во Собранието на Република Македонија, сала 1, со почеток

  Документ   128 KB - 4.11.2009

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.