Пратеници

 

 

 

 

 

АФРИМ ГАШИ


Член на Алтернатива. Роден на 9.11.1977 во Скопје. Албанец. Магистер, ИСППИ, УКИМ.


Активности во Собранието:

  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Косово, претседател
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Сојузна Република Германија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Народна Република Кина, член

 

Е-пошта: A.Gasi@sobranie.mk

Click