Пратеници

 

 

 

 

 


СКЕНДЕР РЕЏЕПИ


Член на Алтернатива. Роден на 3.4.1968 во Скопје. Албанец. Филозофски факултет, ТУ.

 

Активности во Собранието:

 • Комитет за односи меѓу заедниците, член
 • Комисија за труд и социјална политика, заменик-претседател
 • Законодавно-правна комисија, член
 • Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците, член
 • Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, член
 • Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во Парламентарното собрание на Организацијата за Црноморска економска соработка (ПАБСЕК), член
 • Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во Интерпарламентарната унија (ИПУ), заменик-член
 • Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во Парламентарниот комитет за стабилизација и асоцијација, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Индија, претседател
 • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Босна и Херцеговина, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Индонезија, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Руската Федерација, член
 • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Хрватска, член


Е-пошта:
S.Rexhepi@sobranie.mk

Click