Почетна | Апликација за асистенти-истражувачи во ПС на НАТО
 
Апликација за асистенти-истражувачи во ПС на НАТО

 

 NATO PA 2021 Research Assistant Programme.pdf

 2021 l'AP-OTAN Programme Assistants de Recherche.pdf


Applications should be sent to: ra-programme@nato-pa.int

Application Deadline: April 18, 2021 

Please visit https://www.nato-pa.int/content/research-assistant-programme for more information about the Research Assistant Programmeand the work of the NATO Parliamentary Assembly.

 

СЛЕДЕТЕ НЀ НА:

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.