Пратенички прашања


Седница 45 29.01.20009 

што ќе превземе владата за вработување на млади и стручни кадри во образованието.

Од: МЕНДЕ ДИНЕВСКИ  За: Министер за образование и наука

Одговорил: Министер за образование и наука 15.05.2009

Прашање      Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.