Пратенички прашања


Седница 40 12.01.2009

Дали се врши надзор, мониторинг на користењето на средствата за самовработување и колку од нив реално се операционализирани во старт на бизнисите.

Oд: МИЛЕ АНДОНОВ За: Министер за труд и социјална политика

Одговорил:   Министер за труд и социјална политика 23.02.2009
 
Прашање  Одговор


 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.