Пратенички прашања

03.02.2009

што ќе превземе министерството за транспорт и врски за решавање на статусот на фабриката за шински возила "колска" од велес.

Од: МАРЈАНЧО НИКОЛОВ За: Министер за транспорт и врски

Одговорил: Министер за транспорт и врски 12.02.2009

Прашање  Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.