Пратенички прашања

03.02.2009

по која цена на житото земјоделците треба да ја платат концесијата за закуп на земјоделско земјиште.

Од: МАРЈАНЧО НИКОЛОВ За: Министер за земјоделство, шумарство и водостопанство

Одговорил: Министер за земјоделство, шумарство и водостопанство  26.02.2009

Прашање  Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.