Пратенички прашања


Седница 67 30.07.2009

до каде е стечајната постапка за ад горни полог од гостивар.

Од: АДНАН ЈАШАРИ За: Министер за економија

Одговорил:  Министер за економија 21.08.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.