Пратенички прашања


Седница 67 30.07.2009

до каде е истражната постапка за кражбата во џамијата во село градец општина врапчиште.

Од: АДНАН ЈАШАРИ За: Министер за внатрешни работи

Одговорил: Министер за внатрешни работи  20.08.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.