Пратенички прашања


Седница 67 30.07.2009

кога населеното место полошко во општина кавадарци ќе добие струја.

Од: ЈОВАН ГИНЕВ За: Министер за економија

Одговорил:  Министер за економија 24.08.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.