Пратенички прашања


Седница 67 30.07.2009

што превзема мвр за спречување на појавата на употреба на огнено оружје при семејните веселби.

Од: ЈОВАН ЛАЗАРОВ За: Министер за надворешни работи

Одговорил: Министер за надворешни работи  20.08.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.