Пратенички прашања


Седница 67 30.07.2009

дали туристичка агенција со лиценца в може да продава аранжмани на туристичките агенции со лиценца а и лиценца б.

Од: ЛИЛЈАНА ПОПОВСКА За: Министер за економија

Одговорил:  Министер за економија 14.09.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.