Пратенички прашања
14.07.2009

дали министерството за одбрана повторно ќе ги врати на работа лицата васко ѓуров и михаил ангелов од велес.

Од: МАРЈАНЧО НИКОЛОВ  За: Министер за одбрана

Одговорил:  Министер за одбрана 29.07.2009

Прашање      Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.