Пратенички прашања


Седница 67  30.07.2009

Дали министерот за здравство е запознаен со укинувањето на ноќните смени во службите за анестезија и реанимација во општата болница во гостивар.

Од: МЕРАЛ УЗЕИРИ ФЕРАТИ За: Министер за здравство

Одговорил:  Министер за здравство 24.11.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.