Пратенички прашања


Седница 67 30.07.2009

дали во полошкиот регион се планира изградба на постројки за обработка на сметот.

Од: СУЛЕЈМАН РУШИТИ За: Министер за животна средина и просторно планирање

Одговорил: Министер за животна средина и просторно планирање  16.09.2009

Прашање Одговор

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.