Пратенички прашања


Седница 30 27.11.2008

дали владата ќе предложи измени и дополнувања на законот за употреба на јазик што го зборуваат најмалку 20% од граѓаните на република македонија.

Од: ИМЕР АЛИУ  За: Влада на РМ

 Одговорил:  Влада на РМ 04.08.2009

Прашање  Одговор  

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.