Пратенички прашања


 10.11.2008

До каде е постапката за организирање на службата за ИПМ и домашно лекување од страна на Здравствените домови со медицинска екипа која ќе биде вработена во јавното здравство.

Од:  МИЛЕ ПАЧЕМСКИ За:  Министер за здравство

Одговорил:  Министер за здравство 25.11.2009

Прашање    Одговор  
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.