Пратенички прашања


Седница 30 - усно 27.11.2008

Како ќе постапува Министерството за транспорт и врски во случајот со дивоградбата во општина Чаир. 

Од: ЕМИЛИЈАН СТАНКОВИЌ За: Министер за транспорт и врски 

Одговорил:  Министер за транспорт и врски 27.11.2008

Прашање  Одговор   

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.