Пратенички прашања


Седница 30 - усно 27.11.2008

До каде е Република Македонија во однос на исполнувањето на сите технички критериуми за укунување на визниот режим, кои што претходно беа поставени од Европската комисија.

Од: НАДА СТАНЧЕВСКА За: Министер за внатрешни работи 
 
Одговорил:  Министер за внатрешни работи 27.11.2008 
 
Прашање   Одговор  
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.