Пратенички прашања


Седница 30 27.11.2008

Министерството за култура да достави табеларен преглед на капиталните инвестиции и програмските средства во однос на дејностите од областа на културата

Од: ТАХИР ХАНИ За: Министер за култура

Одговорил:  Министер за култура 25.12.2008 
 
Прашање  Одговор  
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.